Mannen

 

With over 70 years of passion and experience, ALAN RED’s four factories provide state of art production facilities that distinguishes the company and brand from others. It enables us to consistently update our basic articles and stay on trend and delvier high quality with our fashion collection. ALAN RED – for a modern consumer who values traditional and Italian authenticity that every garment should have.
Easy luxury, easy to wear, casual but dressed – balancing the
formal and informal. De CAVALLARO stijl is smart casual, handgemaakte shirt in combinatie met een pak en spijkerstof. De look is slim, eenvoudig en duurzaam. Goed gekleed zijn is makkelijk met CAVALLARO.

 

Excellente materialen zoals linnen en hoogwaardig katoen onderstrepen samen met de rijke McGregor stijlkenmerken het luxe karakter van de hele McGregor collectie. De nieuwe zomercollectie van McGregor is voor mannen die stijl én superieure kwaliteit als iets vanzelfsprekends ervaren.

 

De PME LEGEND man is een pionier die sterk en vastberaden is
en geen uitdaging uit de weg gaat. Deze uitstraling is terug te zien in collectie met de iconische sheepskin en andere leather pilot jackets die de collectie rijk is. PME LEGEND American Classictested at high altitude.

Vanguard is het begin van een prachtige ontdekking terwijl hij in de Verenigde Staten door memorabele landschappen van kust tot kust reist op zijn klassieke naked bike.Tijdens deze lange ritten op de snelweg ben je afhankelijk van het comfort en de bescherming van je kleding. De flair van Vanguard in combinatie met de kwaliteitseisen bepaalt het aanzien en het gevoel van de collecties.

 

Vrouwen

 

Easy luxury, easy to wear, casual but dressed – balancing the
formal and informal. De CAVALLARO stijl is smart casual, handgemaakte shirt in combinatie met een pak en spijkerstof. De look is slim, eenvoudig en duurzaam. Goed gekleed zijn is makkelijk met CAVALLARO.

 

Creenstone maakt speciale en unieke buiten kleding voor vrouwen. Onze jassen zijn een mix van subtiele, eigentijdse mode met een zelfbewuste, vrouwelijke stijl. We willen dat onze klanten zich speciaal en mooi voelen; trots op zichzelf zijn.
HV POLO is een trendy lifestyle merk met een rijke geschiedenis in paardensport, kleding, accessoires en ruitersportartikelen. Bij HV POLO pakken we het op dezelfde manier aan als een polospeler zijn spel benaderd: met passie,  inzet, creativiteit en moed! Elk product is zorgvuldig ontworpen en geproduceerd om zeker te zijn van de kwaliteit van zijn unieke stijl. Het merk omvat kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. HV POLO: where sport meets fashion!
In 1994 is het Nederlands Mode merk Josephine & Co opgericht door twee ontwerpers. Beide erg gedreven in hun visie om mooie kleding te maken met een fijne balans tussen klassiek en luxeuze. De kleding is niet alleen exclusief, maar zeker ook erg fijn om te dragen.

 

Dat stijl niet aan leeftijd gebonden hoeft te zijn, ontdekte modeontwerper en oprichter Barbara de Bruijn al tijdens haar studie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag. ‘Mijn oma poseerde destijds in mijn creaties en is nog steeds de grootste inspiratiebron voor Juffrouw Jansen. In haar ontwerpen laat Barbara graag vervlogen tijden herleven met stijliconen als Lauren Bacall en  Audrey Hepburn. Geen Juffrouw Jansen collectie zonder een little black dress met accenten als strikken, tule of corsages. ‘Toch gaan elegant en praktisch voor mij hand in hand.

Creatieve onafhankelijkheid, kwaliteit en duurzaamheid zijn de handelskenmerken van het OSKA label. Een goede werkverhouding met onze werknemers en leveranciers verzekeren onze belangrijke know-how waardoor wij in staat zijn om telkens een verfijnde collectie te brengen en innovatief te zijn in onze mode.